cara pos barang fragile

5 Cara Untuk Pos Barang Fragile Dengan Betul

Ini adalah cara-cara untuk pos barang fragile dengan betul: Bungkus dengan bubble wrap atau kotak yang tebal Bungkus barang dengan sedikit ruang dan tak terlalu ketat Labelkan pakej anda dengan sticker “Fragile” Gunakan insurans untuk pakej / barang anda Bungkus dengan salotape ke seluruh barang supaya tak terbuka  

pos barang guna kotak sendiri

Cara Nak Pos Barang Guna Kotak Sendiri 2021

Pos barang ke mana-mana lokasi anda boleh gunakan beg plastik atau parcel yang diberikan dari pihak syarikat kurier.   Boleh ke Pos Barang Guna Kotak Sendiri?     Ya. Anda boleh pos barang guna kotak sendiri.¬†Kotak yang anda sediakan haruslah ditutup rapat dan wrap dengan betul. Kenapa ramai netizen

cara pos barang dari rumah

Cara Nak Pos Barang Dari Rumah

Pelbagai cara untuk pos barang dari rumah anda. Lagi-lagi kalau sekarang dah boleh buat secara online.   Ye betul..   Sekarang anda dah tak perlu pegi ke syarikat pos / kurier untuk pos barang anda, sebab hampir semua syarikat kurier kini menggunakan sistem online dalam proses penghantaran mereka.  

cara nak pos barang berat

Macam Mana Nak Pos Barang Yang Berat Dan Besar?

Pos barang besar dan berat bukan satu benda yang mudah. Memang barangkali setengah orang akan cakap, “Senang je, panggil orang lori angkat barang, Settle!” Tapi bukan semudah itu. Barangan yang berat biasanya ditugaskan untuk diambil memang dari muatan kereta yang berat. Seboleh-bolehnya lori, kalau bukan lori pun van. Tapi

×